Državna Domijada u Rovinju

Državna Domijada u Rovinju

Nakon regionalne Domijade i fantastične izvedbe na smotri pobjednika u Kinu Tuškanac, naša glazbena skupina Matoššš je putovala u Rovinj na 42. državnu Domijadu. Uz glazbenike, moramo spomenuti i čestitati našoj Steli Grbec, koja je također osvojila prvo mjesto na Regionalnoj Domijadi u kategoriji skulptura i putovala s nama u Rovinj. Konkurencija je bila velika i u glazbi, i u skulpturi. Čestitke Steli na osvojenom trećem mjestu. Bilo je napeto i sitnice su prevagnule.

Glazbena skupina je imala težak zadatak pokušavajući obraniti naslov od prošle godine, ali žiri nije bio na našoj strani. Dali smo sve od sebe, ali se nismo uspjeli popeti na postolje. Čestitam pobjednicima i nadam se da ćemo sljedeće godine biti još bolji i ponovno ići u Rovinj.

Atmosfera u Rovinju je cijelo vrijeme bila odlična. Od hrane do zabave nakon programa. Zaključili smo da ne moramo uvijek pobijediti, sve dok se dobro zabavljamo. Nadam se da će i sljedeće godine biti jednako dobro.


Kristina Dragičević

Galerija slika

na vrh članka

DOM UČENIKA ANTUN GUSTAV MATOŠ

alt-icon

O nama

Mi smo mali, topli dom s obiteljskim ozračjem, u centru grada. Nudimo vam usluge smještaja, prehrane i skrbi o učenicima, 24 sata dnevno.
Pročitaj više
alt-icon

Život u domu!

Učenici i učenice, korisnici našeg doma, smješteni su u 15 soba na tri kata. Većina soba ima kupaonicu sa WC-om u sklopu sobe.

Pročitaj više