O NAMA

O NAMA

Poštovani roditelji i dragi učenici, bit će nam drago ukoliko izaberete naš Dom za vaš dom tijekom srednjoškolskog obrazovanja u Zagrebu. Mi smo mali, topli dom s obiteljskim ozračjem, u centru grada. Nudimo vam usluge smještaja, prehrane i skrbi o učenicima, 24 sata dnevno.

 

Naš stručni tim čine ravnateljica, pedagoginja, odgajatelji i medicinska sestra. Zajedno radimo na čuvanju i unapređivanju zdravlja te na razvoju kreativnosti.

Na raspolaganju smo svim našim učenicima ako im zatreba pomoć u učenju, medicinska skrb ili prijateljski razgovor i podrška. Nudimo pregršt slobodnih aktivnosti u kojima svaki od naših učenika može naći nešto za sebe

Nadamo se da ćete za svog boravka ovdje iskoristiti sve ono dobro što vam Dom nudi i da ćete kad završite svoje srednjoškolsko obrazovanje ponijeti sa sobom puno lijepih uspomena

Ravnateljica
Lidija Padovan Đirlić, prof.

View the embedded image gallery online at:
http://www.gustl.hr/index.php/o-nama#sigProId9734ae128a
 

Više u ovoj kategoriji: « SLOBODNE AKTIVNOSTI POVIJEST »
na vrh članka

DOM UČENIKA ANTUN GUSTAV MATOŠ

alt-icon

O nama

Mi smo mali, topli dom s obiteljskim ozračjem, u centru grada. Nudimo vam usluge smještaja, prehrane i skrbi o učenicima, 24 sata dnevno.
Pročitaj više
alt-icon

Život u domu!

Učenici i učenice, korisnici našeg doma, smješteni su u 15 soba na tri kata. Većina soba ima kupaonicu sa WC-om u sklopu sobe.

Pročitaj više