SLOBODNE AKTIVNOSTI

Našim učenicima i učenicama na raspolaganju su brojne slobodne aktivnosti kroz koje mogu izraziti svoje interese, stremljenja i talente.


  •  U sportskoj dvorani (nogomet, košarka, rukomet – učenici, te odbojka i rukomet – učenice), stolni  tenis – u samom Domu, streljaštvo i šah

  •  Organizirani odlasci u kazalište (pretplata u Hrvatskom narodnom kazalištu, predstave prema interesu učenika u ostalim kazalištima i dr.), posjete izložbama i muzejima, domska knjižnica (cca 2000 knjiga – uključujući srednjoškolsku lektiru)

  • Učenici uvježbavaju koreografiju s kojom nastupaju na Domijadi

  • Naš domski bend svira na svim našim proslavama, a predstavljaju nas i na Domijadi

  • učenici obilježavaju datume vezane za katolički kalendar, posjećuju crkve i tematska predavanja.Organizirani izleti (Pula i Istra, Gorski kotar, Riječki karneval, Vukovar – Tovarnik, rodno mjesto književnika A. G. Matoša, Varaždin, Plitvice i dr.)

Naši učenici redovito sudjeluju u natjecanjima učeničkih domova – Domijadama, i osvajaju prva mjesta i u sportskim i u likovnim natjecanjima.

View the embedded image gallery online at:
http://www.gustl.hr/slobodne-aktivnosti.html#sigProId9734ae128a

 

Više u ovoj kategoriji: « ŽIVOT U DOMU O NAMA »
na vrh članka

DOM UČENIKA ANTUN GUSTAV MATOŠ

alt-icon

O nama

Mi smo mali, topli dom s obiteljskim ozračjem, u centru grada. Nudimo vam usluge smještaja, prehrane i skrbi o učenicima, 24 sata dnevno.
Pročitaj više
alt-icon

Život u domu!

Učenici i učenice, korisnici našeg doma, smješteni su u 15 soba na tri kata. Većina soba ima kupaonicu sa WC-om u sklopu sobe.

Pročitaj više