Naši učenici Katja Šimić i Jan Janković sudjelovali su u projektu Online kazališta za djecu i mlade te su nakon 3 mjeseca redovnog pohađanja online satova uspješno snimili video uratke.

Projektom “Online kazalište za djecu i mlade”, Kazališna udruga MIST s partnerima Pozor! – Projekti i obrazovanje za održivi razvoj i Udrugom učeničkih domova RH provedbom online aktivnosti dramske i kazališne umjetnosti, razvijaju socijalne, kreativne i digitalne vještine djece i mladih do 25 godina i doprinose njihovom socijalnom uključivanju, kao i poboljšavanju pristupa online sadržajima dramske i kazališne umjetnosti u Hrvatskoj i svijetu.

U projektne aktivnosti bilo je uključeno mnogo učenika korisnika učeničkih domova u Rijeci, Puli, Virovitici, Osijeku i Zagrebu, koji su sudjelovali u online aktivnostima dramske i kazališne umjetnosti te pod vodstvom stručnjaka izradili 8 online kazališnih predstava.

Cilj projekta je online aktivnostima kazališne i dramske umjetnosti razviti socijalne, kreativne i digitalne vještine učenika srednjih škola i doprinijeti njihovom socijalnom uključivanju, kao i poboljšati pristup online sadržajima kazališne i dramske umjetnosti u Hrvatskoj i svijetu.

Galerija slika

Kontakt i gdje smo

Kako doći do nas?

Karta

Život u domu

Kako izgleda život u domu?

Pogledajte

Novosti

Aktualno u domu

Pogledajte