Slobodne aktivnosti

Našim učenicima i učenicama na raspolaganju su brojne slobodne aktivnosti kroz koje mogu izraziti svoje interese, stremljenja i talente.

Sportske aktivnosti

U sportskoj dvorani – nogomet, odbojka, košarka i rukomet; u samom Domu – stolni tenis i šah; u streljani streljačkog kluba Zrinjevac – streljaštvo.

Cool-turisti

Organizirani odlasci u kazalište (pretplata u Hrvatskom narodnom kazalištu, predstave prema interesu učenika u ostalim kazalištima i dr.), posjete izložbama i muzejima, domska knjižnica (cca 2000 knjiga – uključujući srednjoškolsku lektiru)

Mladi planinari

Organizirano vođenje učenika na planinarenje. Odlazak u prirodu i kretanje na čistom zraku predstavlja aktivan način odmora koji unatoč uloženom fizičkom naporu ispunjava nas novom snagom i zadovoljstvom.

Kreativna grupa

Učenici imaju slobodu u umjetničkom izražavanju te mogu izraziti svoju kreativnost na razne načine

Organizirani izleti (Pula i Istra, Gorski kotar, Riječki karneval, Vukovar – Tovarnik, rodno mjesto književnika A. G. Matoša, Varaždin, Plitvice i dr.)

Naši učenici redovito sudjeluju u natjecanjima učeničkih domova – Domijadama, i osvajaju prva mjesta i u sportskim i u likovnim natjecanjima.

Kontakt i gdje smo

Kako doći do nas?

Karta

Život u domu

Kako izgleda život u domu?

Pogledajte

Novosti

Aktualno u domu

Pogledajte